Voorlichtingsavond

Afgelopen maandag kon de voorlichtingsavond over de bevalling helaas niet doorgaan, vanwege de ‘Corona maatregelen’. Aanstaande maandag is er een herkansing, maar dan digitaal! Lizzy zal middels een webinar live de reguliere presentatie geven, aangevuld met specifieke informatie rondom ‘bevallen in Corona tijd’. Er is tijdens de presentatie mogelijkheid vragen te stellen.

Wanneer? MAANDAG 25 MEI
Tijd? 19.30 uur
Hoe? Via je computer, tablet of telefoon
Inschrijven? Stuur een pb via Facebook/instagram, bel de assistente op 0226-312296 of app naar 06-41553021.

Er is plek voor 25 inschrijvingen. Daarom gaan de dames uitgerekend in april tm half mei voor. Als je later uitgerekend bent kun je je ook aanmelden, maar als er geen plek is schuiven we je door naar eind april wanneer het webinar herhaald zal worden.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *