Beste (toekomstige) cliënten,

Na jarenlange inzet en het op de wereld zetten van vele kindjes in de regio, heeft Joanna besloten niet langer praktijkhouder van het Geboortehuys te willen zijn. Zij wil haar werk in de verloskunde afbouwen en genieten van wat meer vrije tijd. We wensen Joanna heel veel rust en plezier.
Hieronder een aantal woorden van Joanna zelf inzake haar vertrek:

“Per 1 april heb ik mijn mooie bedrijf verloskundigenpraktijk Het Geboortehuys volledig overgedragen aan mij lieve collega- maat Suzanne Kruize-Wijker . Ze zet met veel plezier de verloskundigenpraktijk door als solo praktijk.
Na het 27 jaar runnen van een succesvolle praktijk is het nu tijd om andere dingen te doen. Ik ga zeker niet achter de geraniums zitten maar nog meer genieten van leven.”

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *