Recent hebben wij een gesprek gehad met Linda Veer. Linda is een professionele, gezellige, nuchtere doula die zich speciaal richt op de begeleiding van zwangeren met een medische indicatie. Hieronder stelt ze zich aan jullie voor. Voor meer informatie kunnen jullie direct bij Linda of bij ons op de praktijk terecht. 

Linda Veer (45), voor begeleiding van zwangerschap tot 10 weken kraamzorg

Ben je bang dat je de regie kwijt raakt? Of heb je een medische indicatie waardoor je niet meer thuis mag bevallen? Hoe gaat een bevalling in het ziekenhuis? Hoe gaat een eventuele inleiding? Deze nuchtere Noord-Hollandse Doula is er voor jou.

In mijn werk als Doula vind ik persoonlijk contact erg belangrijk, zodat we samen een duidelijk geboorte plan kunnen maken. Wat zijn jullie wensen en voorkeuren voor, tijdens en na de bevalling. Ik bereid je goed voor op de mogelijkheden thuis en in het ziekenhuis. Ook de mogelijke complicaties die er tijdens en na een bevalling kunnen ontstaan neem ik met je door. Het is zo fijn als je dan weet wat kan en mag en hoe je zo dicht mogelijk bij jezelf kunt blijven, dat geeft vertrouwen!

Ik woon met mijn lieve man en 5 kinderen in Alkmaar. Tijdens mijn MBO-verzorgende IG – Kraamzorg opleiding heb ik stage mogen lopen op de verloskamers. Hier heb ik nog meer ervaring kunnen opdoen en kwam ik tot de ontdekking dat je als Doula een enorme toegevoegde waarde kan zijn tijdens de bevalling. Door de tekorten in de zorg en wisselende diensten zie je veel verschillende gezichten, hierdoor moet je vaak meerdere keren je wensen verdedigen. Als Doula blijf ik de gehele bevalling bij je en ben ik er voor jou en je partner. Elke zwangerschap en geboorte is uniek!

Heb je nog vragen, of wil je weten of jij klaar bent voor je bevalling?

Stuur vrijblijvend een mail naar doulalindaveer@gmail.com of kijk op mijn website: www.extrakraamzorgalkmaar.nl

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *