Wij zijn Het Geboortehuys, een team van verloskundigen, echoscopisten en praktijkondersteuners met een deskundige en moderne kijk op verloskundige zorg. Wij dragen zorg voor zwangeren en partners tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd.

Verloskundigenpraktijk Langedijk e.o. is in 1969 opgezet door verloskundige Mieke Welles en bestaat dus inmiddels meer dan 50 jaar.
In juni 2020 is verloskundigenpraktijk Langedijk overgegaan in Het Geboortehuys.

Onze droom?

Het creëren van verloskundige zorg afgestemd op de behoeftes van onze cliënten en hun partners. Wij zijn er sterk van overtuigd dan het aanbieden van “alle zorg onder 1 dak”, inspeelt op de wensen van onze cliënten en er daardoor voor zorgt dat wij deskundige zorg op maat kunnen geven.

Unieke aanpak

De manier waarop wij tegen de verloskundige zorg aankijken is naar ons idee uniek. Jouw zwangerschap is één van de belangrijkste en mooiste gebeurtenissen in je leven. Wij willen ervoor zorgen dat je daar ieder moment van kunt genieten en later positief op terug kunt kijken De combinatie van verloskunde, echoscopie en kraamzorg zorgt ervoor dat er snel geschakeld kan worden tussen de verschillende zorgverleners, met als doel jou optimale zorg te geven.

De praktijk

Het Geboortehuys  is te vinden in het hart van Noord-Scharwoude. Op deze locatie vinden ook alle echo’s plaats en kun je onze praktijkondersteuners vinden.
Tevens hebben wij een spreekuurlocatie in Broek op Langedijk (nieuwbouwwijk Westerdel) en in Nieuwe Niedorp.