Bij de pretecho is het tijd om te genieten van je kindje en deze zo mooi mogelijk in beeld te krijgen. Met de nieuwste meest geavanceerde HD-live techniek zijn de beelden van je kindje zéér realistisch waardoor je zelfs de gelaatstrekken van jou, je partner en/of familieleden kunt ontdekken! 

Wij staan voor kwaliteit. Dit betekent dat alle medische en niet-medische echo’s die binnen onze praktijk worden gedaan, worden uitgevoerd door gecertificeerde echoscopistes die aangesloten zijn bij de beroepsvereniging voor echoscopisten (BEN). 

Echo mogelijkheden en tarieven

Echo geslachtsbepaling vanaf de 14e week,
2D echo incl.  opname + foto’s
15 minuten
€ 40,-

Echo 2D echo incl. opname + foto’s
15 minuten
€ 50,-

Echo 2D/3D/4D opname + foto’s
15 minuten € 50,-
30 minuten € 100,-

Echopakket 
2 x echo 15 min 2D (geslacht of regulier)
1 x echo 30 minuten 2D/3D/4D
€175,-

Onze praktijk te zien in Hart in Aktie

Onze apparatuur en de Geboortehuys USB

Wij beschikken over het nieuwste echoapparaat Samsung W80 elite in onze echopraktijk. 
Als extra service krijg je bij je eerste echo de Geboortehuys USB stick om jouw geselecteerde echo foto’s en video’s op te bewaren. Zo heb je alle mooie beelden van de gehele zwangerschap bij elkaar als mooie herinnering.

 

blank
Echo afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken, maar weet je niet precies welke echo geschikt is? Neem dan even telefonisch contact met ons op. We kunnen je dan goed adviseren.
0226- 312296

Digitaal een afspraak maken?

  • Door het inschrijfformulier in te vullen gaat u akkoord met het vastleggen van uw gegevens. Lees hier meer over in ons privacy beleid.