Bij de pretecho is het tijd om te genieten van je kindje en deze zo mooi mogelijk in beeld te krijgen. Met de nieuwste meest geavanceerde HD-live techniek zijn de beelden van je kindje zéér realistisch waardoor je zelfs de gelaatstrekken van jou, je partner en/of familieleden kunt ontdekken! 

Wij staan voor kwaliteit. Dit betekent dat alle medische en niet-medische echo’s die binnen onze praktijk worden gedaan, worden uitgevoerd door gecertificeerde echoscopistes die aangesloten zijn bij de beroepsvereniging voor echoscopisten (BEN). 

Echo mogelijkheden en tarieven

 • Echo 2D echo incl. opname + foto’s
  15 minuten
  € 50,-
 • Echopakket 
  2 x echo 15 min 2D (geslacht of regulier)
  1 x echo 30 minuten 2D/3D/4D
  €170,-

Onze praktijk te zien in Hart in Aktie

Onze apparatuur en de Hello Mom App

Wij beschikken over het nieuwste echoapparaat Samsung W80 elite in onze echopraktijk. Met dit apparaat is het mogelijk om alle foto’s van de 2D, 3D en 4D pretecho direct te ontvangen op de Hello Mom App.

Tijdens de pretechosessie wordt er via een WiFi-netwerk een verbinding gelegd tussen jouw telefoon en ons echoapparaat. Hiervoor moet de Hello Mom app uiteraard wel op de smartphone staan. Vanaf dat moment worden de gekozen 2D, 3D, 4D pretecho foto’s direct met de App gedeeld en op je telefoon opgeslagen.
Als de foto’s op de telefoon staan, dan kun je deze delen via Facebook, WhatsApp en bijvoorbeeld Twitter. In de app zitten ook nog andere handige functionaliteiten, zoals het bijhouden van een dagboek.

De Hello Mom app van Samsung is bedoeld  om ouders de mogelijkheidte geven foto’s van hun ongeboren kindje te ontvangen, te ordenen, bewerken en delen met vrienden en/of familie.
De app is niet bedoeld voor medische of diagnostische doeleinden.
De Hello Mom App is gratis en kan gedownload worden in de Google Play Store of in de Apple App Store.
Wij verzoeken je om de app te downloaden voordat je  de echo krijgt. Dat kan bij ons in wachtruimte. Er is gratis WiFi beschikbaar.

Echo afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken, maar weet je niet precies welke echo geschikt is? Neem dan even telefonisch contact met ons op. We kunnen je dan goed adviseren.
0226- 312296

Digitaal een afspraak maken?

 • Door het inschrijfformulier in te vullen gaat u akkoord met het vastleggen van uw gegevens. Lees hier meer over in ons privacy beleid.