Op de praktijk in Noord-Scharwoude worden verschillende activiteiten voor zwangeren vrouwen, partners, moeders en hun baby’s, en ook voor kinderen georganiseerd. 
Je kunt cursussen volgen zoals babymassage, zwangerschapsyoga en HypnoBirthing.

Zwanger en fit (fysio Muda)

De zwangerschap, de bevalling en het herstel daarna verloopt beter bij een goed getraind en soepel lichaam. ZwangerFit helpt je de juiste balans vinden zowel fysiek als mentaal.

Hypnobirthing

Bij Hypnobirthing draait alles om ontspanning. Een ontspannen vrouw heeft minder stress en hierdoor minder pijn. In de cursus Hypnobirthing krijg je veel informatie over hoe je lichaam werkt en hoeveel invloed je “mind” hier op kan hebben. Door deze voorlichting weet je beter wat je kunt verwachten en wat voor invloed jezelf hierop kan hebben.

Pilates

Tijdens de zwangerschap verandert er van alles in je lichaam. Pilates is een mooie manier om je lichaam hierbij in balans te houden. Op een leuke manier train je de stabiliserende spieren rond het bekkengebied en houd je je lijf soepel en sterk.

Tegelijkertijd werk je met de Pilates methode aan een goede houding en voorkom je bekkenpijn, rugklachten en bekkenbodemklachten. De pilatesoefeningen zijn veilig om te doen in elk trimester en zijn ook goed voor na de zwangerschap. 

Linda Veer (Doula)

blank

Ben je bang dat je de regie kwijt raakt? Of heb je een medische indicatie waardoor je niet meer thuis mag bevallen? Hoe gaat een bevalling in het ziekenhuis? Hoe gaat een eventuele inleiding? Deze nuchtere Noord-Hollandse Doula is er voor jou.