Op de praktijk in Noord-Scharwoude worden verschillende activiteiten voor zwangeren vrouwen, partners, moeders en hun baby’s, en ook voor kinderen georganiseerd. 
Je kunt cursussen volgen zoals babymassage, zwangerschapsyoga, partnerles en HypnoBirthing.

Zwangerschapsyoga

Yoga beoefenen wanneer je zwanger bent, is niet alleen goed voor je lichaam, het brengt ook ontspanning en plezier. Zwangerschapsyoga zorgt bovendien dat je de veranderingen in jouw lichaam bewust ervaart en klaar bent voor de bevalling.

Partnerles

Deze cursus is bedoeld voor alle mannen die voor hun vrouw of vriendin meer willen betekenen tijdens geboorte van jullie kindje dan alleen fysiek erbij te zijn.
Dit is je kans om te leren wat je kan doen om je partner te helpen. Intuïtie en ervaring brengen je ver. Tenslotte, jij kent je partner beter dan alle andere mensen, die jullie op die dag gaan bijstaan.

Hypnobirthing

Het toverwoord voor prettig bevallen is ontspanning.
Maar hoe doe je dat? In deze cursus leer je je voor te bereiden op een positieve geboorte-ervaring. Waarom? Omdat je, zonder dat je je ervan bewust bent, ‘geprogrammeerd’ bent op een bepaalde manier te denken over bevallen (denk aan tv-programma’s en films). Maar: de manier waarop jij denkt, beïnvloedt de manier waarop jouw lichaam geboorte geeft! Positieve geboorte-ervaring is wat de doelstelling van HypnoBirthing is.